Betalen en verzenden

Betalen
Bij online shoppen staat veiligheid voorop. Je kunt bij ons kiezen uit een drietal betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Overboeking

Bij een betaling via overboeking kan het een paar werkdagen duren voordat wij je betaling binnen hebben. Je order wordt pas verstuurd op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben. Je moet dan dus rekening houden met een langere levertijd. De artikelen worden maximaal 5 dagen voor je gereserveerd.

Voor overschrijvingen kun je de volgende gegevens gebruiken:
KNAB bank: NL41 KNAB 0255 5834 00 t.n.v. Tandenpret
BIC/SWIFT van KNAB bank: KNABNL2H

Verzending
Wij proberen je bestelling binnen 5 dagen bij je bezorgd te hebben, een en ander afhankelijk van de bezorgtijden van PostNL of DHL. Doorgaans vindt de bezorging plaats op werkdagen tussen 8:00 uur en 22:00 uur via PostNL of DHL. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan kan het bij de buren afgeleverd worden. Lukt dat niet, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Vergeet niet om je telefoonnummer bij de bestelling te vermelden, zodat er contact met je opgenomen kan worden indien nodig. Indien het pakket op een ingewikkelde plek moet worden afgeleverd, is het handig er een goede beschrijving van te geven in het opmerkingenveld. Wij zullen deze dan op de doos plakken.

Verzending buiten Nederland

Voor België gelden dezelfde posttarieven als op de website aangegeven voor Nederland. Houdt rekening met een langere verzendduur van mogelijk oplopend tot 14 dagen.

Verzending naar andere landen dan Nederland en België is uiteraard ook mogelijk. De meest gebruikelijke landen binnen Europa behoren tot de standaardopties. De kosten verschillen per land gebaseerd op de reguliere posttarieven van PostNL of DHL. Houdt u ook hier rekening met een mogelijk langere verzendduur.

Staat uw land niet bij de mogelijkheden? Neemt u dan graag even per e-mail contact met ons op. De verzendkosten worden dan doorberekend volgens de geldende posttarieven van DHL. 

The costs for postage to Belgium are the same as the costs for postage within the Netherlands. For the most common other countries within Europe the costs are displayed after you've selected your preferred country during the order process.

If you would like to have your package sent to another country, the postage costs according to the rates of transporter DHL will be added. Consult rates at www.mydhlparcel.nl. Please send us an e-mail so we can help you out with this.

Order- en verzendbevestiging per e-mail
Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order goed hebben ontvangen. Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden ontvang je een mail, zodat je op de hoogte bent dat je bestelling onderweg is. Een enkele keer worden automatische bevestigingen tegengehouden door het spamfilter, dus heb je niets ontvangen, check dan eerst even je spambox.