Het idee begon door mijn werk als tandarts en als moeder van mijn 2 kinderen. 

Kinderen zijn apetrots wanneer er eindelijk een tand begint te wiebelen. Zo'n groot moment willen ze graag met iedereen delen en aan iedereen laten zien. Hier bestaan al allerlei media voor, maar toch ontbrak er nog iets. 

En zo begon mijn uitdaging om een bewaarmiddel te creëren waar de tandjes mooi geordend en veilig in bewaard kunnen worden en wat leuk is om aan iedereen te laten zien. Een middel waarin de kinderen interactief en educatief betrokken worden.

Een langzaam, uitdagend, maar vooral leuk proces met 6 prachtige tandenboekjes als resultaat, wat elk kind zou moeten hebben!

Een boekje met een handige houder waarin alle melktandjes hun eigen afgesloten vakje hebben, met ruimte om bij te houden wanneer gewisseld is, met betoverende illustraties, met interactieve kaartjes met speelse informatie en dat alles in hoge kwaliteit afgewerkt.

Hopelijk kunnen jullie kinderen met veel plezier en trots hiermee hun trofeeën koesteren en showen!

En daarnaast nog een verzameling van andere producten met het thema tanden waar ik met mijn tandengekte niet zomaar aan voorbij kon gaan. Leuk voor iedereen als cadeaus met een lach!

Geniet ervan! 

Tandenpret