Tandenboekjes

Met elke wisseltand wordt er weer een nieuwe mijlpaal bereikt!

Bewaar ze daarom als een mooie herinnering aan het groot worden in een mooi album, waarin je bij kunt houden welke tand je op welk moment gewisseld hebt.

In dit prachtige bewaarboekje kun je bijhouden wanneer en welke tand je gewisseld hebt en de tandjes in speciale vakjes ordenen. Leuk om deze speciale momenten van je kindje op een mooie manier bij te kunnen houden!

De tandenboekjes zijn met veel liefde en zorg tot stand gekomen en genieten volledige bescherming door het Europees auteursrecht en modelrecht.

Elk boekje heeft een speciale kunststof houder met doorzichtig draaibaar deksel met vakjes waar elke tand zijn eigen plaats heeft. Er is plaats voor een foto en bij elke tand kun je bijhouden wanneer deze gewisseld is. Daarnaast bevat het boekje een vijftal speciale kaartjes die het extra interessant maken voor uw kind. Deze kaartjes beschrijven educatieve weetjes over de tanden vergezeld van leuke tekeningen of bieden ruimte voor eigen (aan)tekeningen van uw kind.

De kaartjes hebben een speciaal plekje in het album en nodigen uit om te exploreren en leren.

Een luxe kwaliteit boekje met extra glansafwerking aan de buitenzijde en een magnetische sluiting om het boekje te sluiten. Prachtig om cadeau te mogen geven voor een pasgeboren baby of een wisselend kind.

Bewaar de melktanden in dit unieke boekje en raak ze nooit meer kwijt!

Vanaf €45,- géén verzendkosten.